Mac & Cheese Salad

Mac & Cheese Salad

Mac & Cheese Salad

Servings Per recipe
Serving size: ½ cup

Original recipe
Ingredients:

3 ounces uncooked elbow macaroni
1 cup cubed cheddar cheese
½ cup diced celery
¼ cup chopped green pepper
¼ cup pickle relish, drained
½ cup mayonnaise
1 tablespoon mustard
¼ teaspoon  salt
Lettuce leaves, optional

Directions:

1.     Cook, drain and cool macaroni.
2.     Combine macaroni, cheese,  celery And pickle relish.
3.     Blend together mayonnaise, mustard, and salt.
4.     Add together by tossing with Other ingredients.
5.     Chill and serve on lettuce leaf.

Modified recipe

3 ounces uncooked elbow macaroni
¾ cup shredded cheddar cheese
½ cup diced celery
½ cup diced carrots
½ cup frozen green peas, defrosted
¼ cup chopped green pepper
¼ cup pickle relish, drained
¼ cup light mayonnaise
¼ cup reduced-fat  sour cream
1 tablespoon mustard
¼ teaspoon  salt
¼ teaspoon  crushed
     red pepper flakes

Directions:

1.     Cook macaroni according to package  directions omitting fat and salt. Drain and cool in a mixing bowl.
        Add remaining Ingredients, tossing to mix well. Chill and serve on lettuce leaf.

0 comments "Mac & Cheese Salad", Read or Comment

Post a Comment