Vegetable And Country Dijon Potato Salad

Vegetable And Country Dijon Potato Salad

Vegetable And Country Dijon Potato Salad

Ingredients:

 3 pounds redskin new potatoes, large dice
4 cups, fresh green beans, ¾”
Length cut
1 cup red peppers, small dice.
1 cup red onion thinly sliced.
½ cup country dijon mustard
3 tablespoons  extra virgin olive oil
1 tablespoon lemon juice
1 teaspoon  fresh garlic, fine minced
2 tablespoons  sugar
1 teaspoon  salt
2 tablespoons  fresh chopped parsley
¼ teaspoon  black pepper
¼ cup rice wine vinegar


Directions:

1.    Cook beans and potatoes  separately until tender and set aside to cool.
2.    In large mixing bowl, combine country dijon, olive oil, lemon juice, rice wine vinegar, sugar  garlic, 
        parsley, salt and pepper and whisk until well blended.
3.    Add potatoes, green beans, red peppers  and red onion and gently toss until well coated.

0 comments "Vegetable And Country Dijon Potato Salad", Read or Comment

Post a Comment